logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egy erdei ösvényen végezték ki a két tinédzsert

| Szerző: hirado.hu
Holtan találtak két tinédzsert az Egyesül Államokban, nem sokkal azután, hogy a szülők bejelentették az eltűnésüket. A hatóságok egy 17 éves fiút gyanúsítanak a gyilkosságokkal.

Kapcsolódó tartalom

Holtan találtak egy 14 éves lányt és egy 18 éves fiút egy ösvényen az észak-karolinai Orange megyében. Mindkét áldozat lőtt sebek által hunyt el – tájékoztat a New York Post.

Az Orange megyei seriffhivatal kedden közölte, hogy a 14 éves Lyric Woods és a 18 éves Devin Clark meggyilkolásával egy 17 éves fiút gyanúsítanak. „A nyomozók, és a bűnüldöző szervek kemény munkájának köszönhetően azonosítottuk az ügy gyanúsítottját” – áll a közleményben.

„Jelenleg azon dolgozunk, hogy elfogjuk a gyanúsítottat, és bíróság elé állítsuk” – mondta Charles Blackwood seriff.

Kapcsolódó tartalom

A 14 éves lány eltűnését szombaton jelentette be a családja, miután a lány eltűnt a szobájából. A hatóságok egy rendőrkutya segítségével követték a nyomokat, amik a közeli erődbe vezettek, továbbá az egyik szomszéd állítólag látta a fiatalt hajnali három órakor beszállni egy ismeretlen autójába.

A 18 éves fiú eltűnését vasárnap jelentették be, nem sokkal azelőtt, hogy megtalálták a holttesteket.

A nyomozók kihallgattak egy tanút, aki a tetthely közelében lakott. Állítása szerint legalább 15 lövést hallott szombat éjjel.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még