logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A síneken parkolt le a rendőr, a vonat a gyanúsítottal együtt gyűrte maga alá a járőrkocsit

| Szerző: hirado.hu
Személyautó és vonat ütközött össze az Egyesült Államokban, miután egy rendőrtiszt a síneken parkolt le a járőrautójával. A hatóságok segélyhívásra válaszoltak, mely szerint egy nőt követni kezdett egy kisteherautó, amiből a sofőr fegyvert tartott ki. A rendőrök megállították a gyanús járművet, és őrizetbe vették a sofőrt, akit a járőrautóba ültettek, ám az érkező vonat maga alá gyűrte a rendőrautót. A gyanúsítottat súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

 

Ideiglenesen felfüggesztették azt a coloradói rendőrtisztet, aki egy vasúti átjáróban hagyta a járőrautóját, benne a letartóztatott gyanúsítottal, és az érkező vonat összeütközött a tilosban álló járművel – írja a New York Post.

Egy járókelő péntek este értesítette a rendőrséget, mert egy fegyveres nő teherautóval követni kezdte. A rendőrök keresni kezdték a környéken a gyanúsított járművét, és az egyik járőr végül megtalálta és megállította a teherautót.

A gyanúsított állítólag egy vasúti átjáró után húzódott le, a rendőr pedig mögötte, a síneken állt meg a járőrautóval. A segélyhívás alapján a rendőrök fenyegetés bűntettének gyanújával őrizetbe vették és a járőrautóba ültették a gyanúsítottat.

Kapcsolódó tartalom

Miközben a rendőrök átkutatták a teherautót, addig az érkező vonat nekiütközött a síneken álló járőrautónak. A gépkocsiban tartózkodó gyanúsítottat súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Az ügyben több vizsgálat is indult, a hatóságok vizsgálják a gyanúsítottról szóló eredeti segélyhívást, a vonatbaleset körülményeit, valamint a gyanúsított sérüléseinek súlyosságát is. A vizsgálat idejére az intézkedő rendőrt felfüggesztették.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még