Fontos

A rezsivédelmi költségvetés volt a kormányülés témája

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Leütötték a fiatal nőt, hogy ellophassák milliókat érő kutyáját

| Szerző: hirado.hu
Hátborzongató biztonsági felvételek rögzítették a pillanatot, amikor két fegyveres férfi előbb megvert egy fiatal nőt, majd elrabolták vemhes francia bulldogját.

A kutya tulajdonosát, Amanda Hightowert pillanatokkal azután támadták meg, hogy kilépett volna saját házából, azonban eszébe jutott, hogy bent felejtett valamit ezért visszament – számolt be róla a New York Post.

„Megleptem őket, amikor beléptem az ajtón, ezért megtámadtak, és üvöltözni kezdtek velem” – mondta Hightower. „Megpróbáltam lerángatni a kapucnijukat, mire egyikük feldühödött, ezért arcon ütött a fegyverével” – emlékezett vissza Hightower.

A nő könyörgött, hogy ne vigyék el a kutyáját, egy körülbelül 7000 dolláros (2,7 millió forint) francia bulldogot, de a betörők hajthatatlanok voltak. Hightower szerint a két férfi valahogy megtudhatta, hogy kutyája vemhes. Az újszülött bulldogok értéke 1500 (597 ezer forint) és 5000 dollár (1,9 millió forint) között mozog, ezért is lettek ezek a kutyusok az utóbbi időben a tolvajok közkedvelt célpontjai.

A rablók elmenekültek a helyszínről, a rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még