logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A tűzoltók is elszörnyedtek a látványtól - bátorságpróba miatt hunyt el a három motoros

| Szerző: hirado.hu
A baleset a Berlin melletti brandenburgi egykori repülőtéren történt, ahol körülbelül 50 motoros találkozott szombaton egy rendezvényen.

Három német motoros halt meg egy úgynevezett bátorságpróbát követő nagy sebességű ütközésben – írta honlapján a Mirror. Mint sok hasonló rendezvényen, a rajongók Berlinben is mutatványokat hajtottak végre a motorjaikkal, miközben egymás járműveit is megcsodálták és fotózkodtak velük.

A beszámolók szerint két férfi úgy döntött, elmennek a helyszínül szolgáló kifutó másik végére egy merész próbára, ahol a motorosok nagy sebességgel száguldanak egymás felé, és arra próbálják kényszeríteni az ellenfelüket, hogy ő kapja el a kormányt előbb.

Egy 46 éves Brandenburg környéki férfi ült az egyik motoron, míg a másikon egy 47 éves férfi ült egy 36 éves utassal, akiről azt feltételezik, hogy rögzítette a veszélyes játékot.

A többi motoros azt állítja, hogy nem látták az esetet, de hallották a gumiabroncsok csikorgását és egy hangos csattanást.

Matthias Kruger, a Wittstocki Tűzoltóságtól azt mondta, hogy az incidens annyira súlyos volt, hogy még tapasztalt kollégáit is megdöbbentette.

A The Times által összegyűjtött nyilatkozatok szerint a következőket mondta: „Amikor megérkeztünk, hatalmas törmelékmező volt szétszórva 150 méteren. Hárman feküdtek a földön élettelenül. A mentőszolgálat munkatársai és mi azonnal elkezdtük az újraélesztésüket. Mi, a tűzoltóság tagjai gyakran látunk szenvedést és nyomorúságot, de még tapasztalt kollégáink számára is szokatlan egy ilyen jelenet.”

A kiemelt kép illusztráció (Fotó: EPA/Piotr Nowak)

Ajánljuk még