logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

San Francisco egyre élhetetlenebb – lakosainak mintegy fele állítja, hogy bűncselekmény áldozata lett

| Szerző: hirado.hu
Kalifornia egyik legszebb városa sem kerülhette el a többi demokrata vezetésű amerikai nagyváros sorsát, a bűnözés nő, az életkörülmények romlanak, a lakosság pedig egyre nagyobb része dönt a költözés mellett.

A demokrata vezetésű kaliforniai San Francisco lakosságának mintegy fele állítja, hogy az elmúlt öt évben bűncselekmény áldozata lett – derült a San Francisco Chronicle felméréséből.

Az újság megbízásából készült átfogó felmérés kijózanító eredményeket mutat a demokrata városvezetésnek:

a megkérdezettek 45 százaléka mondta, hogy az elmúlt öt évben lopás áldozata lett, míg nagyjából negyedüket fizikailag is megtámadták vagy megfenyegették.

A többségnek pedig negatív benyomása volt a bűnüldöző szervekről. A lakosok 18 százaléka szerint a rendőrség „jó vagy kiváló” munkát végez, míg 41 százalékuk „rossz vagy nagyon rossz” minősítést adott.

Kapcsolódó tartalom

A felmérés egybevág a gyakorlati tapasztalatokkal is, mint például, hogy egyre többen hagyják el a várost, legtöbben a bűnözést megjelölve a költözés elsődleges okaként.

A Chronicle arról is beszámolt, hogy a lakosok 65 százaléka szerint a városi élet körülményei romlottak, amióta odaköltözött.

„A legnagyobb elégedetlenség a város, megoldhatatlannak tűnő problémáival – különösen a hajléktalansággal, a közbiztonsággal és a lakhatás megfizethetőségével –, valamint a politikusokkal szembeni csalódottságból fakad, mert képtelenek megoldani ezeket a problémákat”

– olvasható a felmérésben.

Kapcsolódó hírek

Magyarul szólt be Soros Györgynek az amerikai műsorvezető – Videó!
„Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat!” – mondta Steve Hilton a Fox News műsorvezetője magyarul a csatorna Next Revolution című műsorában, üzenve ezzel a liberális ügyészeket támogató Soros Györgynek.
Külföld
Leszámolás Kaliforniában: sorra buknak a baloldali városvezetők Amerika liberális fellegváraiban
Leszámolási hullám zajlik az Egyesült Államok nyugati parti településein: miután kedden a legliberálisabb amerikai nagyváros, San Francisco választópolgárai több mint 60 százalékos arányban leszavazták pozíciójából a körzeti főügyészt, most egy másik kaliforniai metropolisz, Los Angeles szavazópolgárai is véleményt nyilvánítottak a Black Lives Matter és az LMBTQ, illetve a woke mozgalmak csapásirányát képviselő progresszív városvezetés tevékenységéről – <a href="https://www.dailymail.co.uk/news/article-10905799/San-Francisco-ditches-progressive-chief-prosecutor-crime-tolerance-writes-TOM-LEONARD.html">számolt be róla a Daily Mail</a>.
Külföld

Ajánljuk még