logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Beágyaznák a kritikai fajelméletet az amerikai államigazgatásba Soros szervezetei

| Szerző: hirado.hu
Két, Soros György által finanszírozott szervezet, amely a kritikai fajelméletet (CRT) igyekszik beágyazni a szövetségi bürokráciába, „faji méltányossági” képzést nyújtott az amerikai szövetségi lakásügyi és városfejlesztési minisztériumnak. A Breitbart News értesülései szerint a szervezetek közvetlenül a szövetségi kormánnyal együttműködve „képezték ki” a bürokratákat a kritikai fajelmélet tételeire.

Az Együttműködés a faji méltányosság előmozdítása érdekében a szövetségi ügynökségekkel (Partnering with Federal Agencies to Advance Racial Equity) című dokumentumban a szervezetek részletezik a szövetségi kormánnyal való együttműködésüket.

Az egyik legfontosabb megállapítása a ennek az volt – amely egyben jelzi a hivatalokban széles körben elterjedt baloldali elfogultságot is –, hogy az ügynökségek lelkesedtek amiatt, hogy a faji egyenlőség előmozdításáról és az ellátatlan közösségek szövetségi kormányzat általi támogatásáról szóló elnöki rendelet kifejezetten a szövetségi hivatalok feladatává tette a faji egyenlőség előmozdítását.

Kapcsolódó tartalom

A 13 oldalas jelentés egy másik következtetése, hogy „a PolicyLink és a Race Forward számára megtiszteltetés volt, hogy szorosan együttműködhetett a Biden–Harris-kormányzattal, hogy ismertesse az elnök a méltányosságot és a faji igazságosságot megteremtő rendeletét az állami szervekkel”.

A jelentés elismerő része több olyan személynek és intézménynek mondott köszönetet, akik segítették a CRT intézményesítésére irányuló kísérletet szövetségi kormányzatunkban.

Köszönetet mondtak többek között: Rockefeller Alapítványnak, a Kellogg Alapítványnak, a Ford Alapítványnak, valamint az Open Society Foundations-nak.

A Breitbart kiemeli, hogy mind a  PolicyLinket, mind a RaceForwardot a Soros György nevéhze köthető Nyílt Társadalom Alapítványok finanszírozza, amely a globalizmus előmozdításán, és a baloldali idológiák terjesztésén dolgozik. A Breitbart emlékeztetett arra is, hogy a Race Forward kiállt a CRT iskolákba való beengedése mellett is.

A Race Forward véleménye szerint a CRT elleni támadások célja egy többfajú demokrácia kialakításának meghiúsítása.

A szervezet tervei között szerepel továbbá az is, hogy a CRT-t tartósan beágyazza a szövetségi kormányba, ezzel gyakorlatilag létrehozva egy CRT-párti mélyállamot. A Soros által finanszírozott szervezet az ügynökségek és az egész szövetségi kormányzat átalakítására törekszik azáltal, hogy a CRT követőit kulcspozíciókba helyezi azáltal, hogy az előmenetelt ideológiai megfeleléshez köti.

Kiemelt kép: Soros György (MTI/EPA/Laurent Gillieron)

Kapcsolódó hírek

Floridai kormányzó: A migráció nem alapvető emberi jog
A bevándorlást a nemzeti érdek szolgálatába kell állítani, a bevándorlás nem alapvető emberi jog – jelentette ki Ron DeSantis, Florida állam kormányzója, akit a 2024-es elnökválasztás egyik legesélyesebb republikánus jelöltjeként említenek az Egyesült Államokban.
Külföld
Így segítette a Soros-hálózat a baloldal kampányát
A Soros-hálózat tagjai civil szervezetek mögé bújva támogathatták Márki-Zay Péter kampányát – írta meg a Magyar Nemzet. A baloldal volt miniszterelnök-jelöltje a napokban ismerte el, hogy hónapokkal az elvesztett választás után is érkeztek még százmilliók a mozgalmához Amerikából – hangzott el az M1 Híradójában.
Belföld

Ajánljuk még