logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megölte feleségét és három gyermekét, majd saját magával is végzett

| Szerző: hirado.hu
Holtan találtak egy marylandi házaspárt és három gyermekét otthonukban, a hatóságok szerint a brutális gyilkosságokat az apa követte el.

Az elhunyt családtagok a 39 éves Marcus Milligan, felesége, a 37 éves Tara Ricker Milligan és gyermekeik, a 14 éves Teresa, a 11 éves Nora és a 8 éves Finn. Legkisebb fiuk, a három éves Connor három évvel ezelőtt hunyt el egy daganatos betegségben.


A rendőrség közleménye szerint „egy férfi” péntek reggel negyed 10 körül hívta a 911-es segélyhívót, hogy bejelentse, „egy nőt és három gyermeket lelőttek, és halottak”.

A hívást a család otthonához vezették vissza. A diszpécser többször próbálta újra felvenni a kapcsolatot a telefonálóval, azonban válasz már nem érkezett. A helyszínre érkező rendőrök a ház mellett lévő garázsban holtan találták Marcus Milligant, aki mellett egy félautomata kézifegyver hevert.

Ricker Milligan és gyermekei holttestét a házban találták meg. Feltehetően az apa megölte feleségét és három gyermekét, értesítette a rendőrséget, majd saját magával is végzett. A halottkém megállapította, hogy mind az 5 áldozat egyetlen lövés következtében halt meg.

A rendőrség nem közölte a lövöldözés lehetséges indítékát. Elmondta, hogy korábban egyetlen hívás sem érkezett sem a családtól, sem a családról.

Kapcsolódó tartalom

A szomszédok szerint a család körülbelül két évvel ezelőtt költözött a külvárosba, és mindenki szerint rendkívül kedvesek, rendesek voltak. A lakókat sokkolták a történtek, és mindenki azt találgatja, mi állhatott a gyilkosság mögött.

A nyomozás továbbra is folyik.

Ajánljuk még