logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elgázolta, majd sorsára hagyta a kerekesszékes sérültet a tini

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Életveszélyesen megsérült egy kerekesszékkel közlekedő férfi, miután egy tinédzser elgázolta az Egyesült Államokban. A sofőr elmenekült a helyszínről, de a hatóságok nem sokkal később elfogták. Az áldozatot életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Figyelem! A videó megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Cserbenhagyásos gázolás miatt tartóztattak le egy 17 éves fiút, miután elgázolt egy kerekesszékkel közlekedő férfit, majd sorsára hagyta a texasi Austinban – tájékoztat a Fox News.

Kapcsolódó tartalom

Az austini rendőrség által közzétett biztonsági felvételen látható, amint az áldozat elektromos kerekesszékében halad egy parkolóban. Már majdnem átér az út túloldalára, amikor észleli a felé közeledő járművet, és felemeli a kezét, hogy jelezzen a sofőrnek.

A gyanúsított azonban nem lassított, hanem egyenesen a férfi felé hajtott, és elgázolta. A kerekesszéket néhány méteren át vonszolta magával, majd a járdára felhajtva átgurult azon, és elmenekült a helyszínről.

Az áldozatot életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A 17 éves Pablo Antonio Avila-Banagast fogyatékkal élő személy sérelmére elkövetett testi sértéssel és segítségnyújtás elmulasztásával vádolják.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még