logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Csak egy pillanatra fordultak el a szülők, a bevásárlókocsiból rabolták el a gyermeküket

| Szerző: hirado.hu
A gyermek szülei egy pillanatra fordultak csak el, ekkor történt a baj. A sokkoló jelentet a szupermarket biztonsági kamerája rögzítette.

A sokkoló esetet a szupermarket biztonsági kamerái rögzítették. A felvételen látszik, amint az ötvenes éveiben járó nő nyugodtan sétál egy dél-afrikai boltban. Kifigyelte, hogy a csecsemő szülei éppen az élelmiszerek között válogatnak, így amikor nem figyeltek, olyat tett, amire senki nem számított – írja a Mirror. 

Kapcsolódó tartalom

Amikor a nő a 23 éves anyuka és a 28 éves apuka kocsijához ér, hirtelen kiemelte a gyermeket a kocsiból. A nő, akit később letartóztattak, mielőtt bűntársával kiléphetett volna az üzletből, sebesen elsétált a kislánnyal.

Néhány pillanattal később a pár megfordul, hogy a kiválasztott ételeket betegyék a kocsiba, és látták, hogy a lányuk eltűnt.

A rémült szülők ezután hangosan segítségért kiáltottak.

A gyors gondolkodású apa az üzlet bejárati ajtajához futott és közölte a biztonsági őrökkel, hogy kisbabáját vélhetően elrabolták. A biztonsági személyzet gyorsan intézkedett és bezárta az ajtókat.

Kapcsolódó tartalom

Amikor az ajtók becsukódtak, egy nő odament az elkeseredett apához, és elmondta, hogy lánya egy barátjánál van. Elmondása szerint az egészet egy „viccnek” szánták.

A szülők – akik még korábban soha nem találkoztak az 51 és 56 éves nőkkel – visszakapták lányukat, a biztonsági személyzet pedig azonnal kihívta a rendőrséget. Mindkét nőt letartóztatták emberrablás kísérletének gyanúja miatt, mielőtt a rendőrségre szállították őket, ahol továbbra is azt állították, hogy „csak hülyéskedtek”.

A megdöbbentő jelenetről készült felvételt ide kattintva tekintheti meg.

A kiemelt kép illusztráció. 

Ajánljuk még