logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Saját elrablását szervezte meg, hogy pénzt csaljon ki az anyjától

| Szerző: hirado.hu
Egy nő saját magát raboltatta el Spanyolországban, hogy megzsarolja saját anyját. Az „áldozat” egy videófelvételen könyörgött, hogy fizessen érte 50 ezer eurót, különben az elrablói megölik. A rendőrök kiderítették, hogy a nő élettársa segítségével szervezte meg a valótlan emberrablást, hogy pénzt csaljanak ki az anyától.

Letartóztattak egy 30 éves nőt a spanyolországi Tenerifén, miután megrendezte saját elrablását – tájékoztat a New York Post.

A gyanúsított egy felvételt küldött az anyjának, amin bekötött szemmel látható, és zokogva állítja, hogy elrabolták. A felvételen a nő elmondja, hogy nem szólhat a rendőrségnek, különben az elrablói megölik, de ha az anya 50 ezer euró váltságdíjat fizet, akkor elengedik.

Az anya értesítette a rendőrséget, akik akkor jöttek rá a csalásra, miután utánanéztek a nő élettársának, és kiderítették, hogy a férfi és több családtagja is érintett volt az állítólagos emberrablásban.

Az rendőrök őrizetbe vették a saját elrablását kitervelő nőt, élettársát és annak három rokonát. A házkutatás során megtalálták náluk a videón használt művért és kést is.

A nyomozók kiderítették, hogy a nő nem először zsarolta meg az anyját, korábban háromszor is küldött neki hasonló felvételt, az asszony eddig összesen 45 ezer eurót fizetett ki lánya állítólagos elrablóinak.

A gyanúsítottakat zsarolással vádolják, amennyiben elítélik őket, egytől öt évig terjedő börtönbüntetés szabható ki rájuk.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még