logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tömegverekedés tört ki még a ketrecharcosok bunyója előtt

Las Vegasban, magyar idő szerint vasárnap hajnalban csap össze egymással a ketrecharcosok csúcsbajnokságának számító Ultimate Fighting Championshipben (UFC) a svéd Hamzat Csimajev és az amerikai Nate Diaz, ám ütközetüket megelőzte a sajtótájékoztatójuk kezdete előtt kitört tömegverekedés.

A kevert harcművészet (MMA) képviselőinek kötelező médiamegjelenésén a csecsen születésű Csimajev nem Diazzal, hanem Kevin Holland amerikai harcossal került összetűzésbe, minek nyomán csetepaté tört ki a jelenlévők között, és többen is bekapcsolódtak az alkalmi csatába.

A verekedés tényéről Dana White, az UFC elnöke számolt be, részletekkel azonban nem szolgált, csupán azt közölte, hogy a sajtótájékoztató elmaradt.

Nagyon furcsa helyzetben vagyok – mondta White újságíróknak – Ez az első ilyen eset a UFC történetében, hogy nem tartunk sajtótájékoztatót. Ám ez volt a helyes döntés mindenki biztonsága érdekében.

A Csimajev-Diaz félnehézsúlyú viadal a UFC-torna fő eseménye.

Az amerikai számára ez a küzdelem lesz az utolsó a szervezettel kötött szerződése értelmében.

A 28 éves, eddig veretlen Csimajevnek 11 győzelme van az MMA-ban, és az UFC félnehézsúlyú rangsorában a harmadik helyen áll. A 37 esztendős Diaz mérlege 20 győzelem és 13 vereség.

A kiemelt kép illusztráció (Fotó: MTI/ Németh Alíz)

Ajánljuk még