logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Műanyag lövedékes pisztollyal lőtt diáktársára egy tinédzser

| Szerző: hirado.hu
Egy tizenhat éves fiú műanyag lövedékes pisztollyal lőtt társára az osztályteremben Romániában. Eljárás indult a fiú ellen.

Műanyag lövedékes pisztollyal lőtt diáktársára egy 16 éves diák az osztályteremben Romániában. Szerencsére nem történt nagy baj, azonban a fiú ettől még rendőrségi eljárás alá kerül – írta cikkében a Főtér.

A 16 éves diák, aki a pisztolyt magával vitte az osztályterembe, és egy vele egykorú lányt vett célba, a kezét és a lábát is eltalálta.

A Gorj megyei Rovinari egyik iskolájában történt esetről a biztonsági őr értesítette a csendőröket, akik átkutatták az osztálytermet, és megtalálták a pisztolyt és a lövedékeket a gyereknél. Azt állította, hogy az egyik osztálytársával együtt vette egy vásárban.

A gumi- vagy műanyag lövedékes pisztolyok viszont nem gyerekjátékok, és főleg nem lehet velük közintézménybe menni, így eljárás indult a fiú ellen.

Nemrég pedig arról számoltunk be, hogy az iskolakezdés első napján féltékenység miatt egy diáklány lábon szúrta iskolatársát, ugyancsak Romániában.

A címlapfotó illusztráció. 

Ajánljuk még