logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

„Hívják be a kisgyermekeket a hálószobába” - újabb kiakasztó gyerekkönyv akadt fenn

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Az írónő szerint a szülőknek nem kell szégyelniük magukat a gyerekek előtt, ha a szexről van szó. A szerző életrajza szerint – amely a könyv hátoldaláról készült képernyőfotón látható – a lánya biztatására kezdett el könyveket írni, miután Glasgow-ban tanári karriert futott be. Leblanc legalább hat könyvet írt a gyermeknevelés témakörében.

A közösségi médiát nemrég egy olyan képernyőfotó járta végig egy szexuális felvilágosító könyvből származó részletről, amely azt javasolja a szülőknek, hogy hívják be kisgyermekeiket a hálószobába, hogy nézzék, miközben szexuális kapcsolatot létesítenek – hívja fel a figyelmet a DailyWire

A könyv, a Szexuális nevelés 8–12 éveseknek: Gyerekkönyv jó szülőknek című, Ana Leblanc által írt könyvet végül eltávolították az Amazonról, miután többtucatnyi egycsillagos értékelés és komment érkezett olyan olvasóktól, akiket zavart a könyv tartalma.

A botrány a Courage Is A Habit nevű Twitter-fiók robbantotta ki, amelynek célja megvédeni a gyerekeket a gender indoktrinációtól. 

„Ezt jelenti most a szexuális nevelés. Ha legközelebb találkozol valakivel, aki azt mondja, hogy ez csak a biztonságról/befogadásról/empátiáról szól, mutasd meg neki ezt”

– fogalmazott a Courage is a Habit.

A könyv úgy kezdi, hogy elmagyarázza az olvasóknak, hogy nem ritka, hogy „a gyerekek meghallják vagy akár rajtakapják szüleiket szeretkezés közben”.

„A gyermeket fokozatosan kell bevezetni a szeretkezés hétköznapi mechanizmusába, és hagyni kell, hogy belépjen a szülő szeretetkörébe” – írja Leblanc. „Ahelyett, hogy teljesen kizárják, és hagyják, hogy azon töprengjen, hogyan csinálja apu és anyu” – teszi hozzá.

Az író tippeket is ad arra, hogyan kezdjenek hozzá a szülők „a gyerek szexuális felvilágosításához”. A példák között Leblanc azt javasolja, hogy “a párok szándékosan nyitva hagyhatják a hálószoba ajtaját, miközben „intim együttlétet folytatnak”.

A szerző a szoptatós anyáknak is ad tanácsokat: Az anyának nyugodtan kell szoptatnia a gyermekét, miközben a férje szeretkezik vele. Leblanc szerint nem szégyen hagyni, hogy a gyerekek a felnőttek szexuális tevékenységének kukkolói legyenek. Egy párnak nem lehetnek gátlásai, hogy gyermekük végignézze, amint közösülnek.

A könyv korábban az Amazonon a szexualitás és terhesség témájú gyermekeknek szóló kategória bestsellere is volt – írja a DailyWire.

A szerző életrajza szerint – amely a könyv hátoldaláról készült képernyőfotón látható – Leblanc Skóciában született, és a lánya biztatására kezdett el könyveket írni, miután Glasgow-ban tanári karriert futott be. Leblanc legalább hat könyvet írt a gyermeknevelés témakörében, amelyek közül sok alacsony értékelést kapott az Amazonon. A könyveit megvásárló kommentelők jelentős része nyelvtani hibákra és elgépelésekre panaszkodott, azt sugallva, hogy műveit esetleg a Google Fordító segítségével fordították le.

Kapcsolódó tartalom

A nem megfelelő tartalom mellett több vásárló is panaszkodott Leblanc tudományos alaposságának hiányára. „Ez egyértelműen egy saját kiadású könyv, amelynek a tartalom nagy részének nincs tudományos vagy logikai alátámasztása. Igen, a szülőknek kellene a gyermekek szexuális nevelésének elsődleges forrásának lenniük, de ez a könyv nem nyújt semmilyen forrást vagy struktúrát, amely segítené a szülőket e cél elérésében. A könyv emellett tele van nyelvtani hibákkal, amelyek megnehezítik az olvasás” – fogalmazott egy Amazon-vásárló.

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még