logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiugrott a mozgó autóból, hogy elmeneküljön az emberrabló elől

| Szerző: hirado.hu
Egy nő kiugrott mozgó autójából az Egyesült Államokban, miután egy férfi vele együtt elrabolta a járművet. A rendőrök üldözőbe vették a menekülő emberrablót, akit mintegy tízperces hajsza után elfogtak és letartóztattak.

Kapcsolódó tartalom

Mozgó autóból ugrott ki egy nő a washingtoni Camasban, miután elrabolta egy férfi, akinek segíteni próbált – írja a Fox News a rendőrség közleményére hivatkozva.

A rendőröket szombat kora hajnalban riasztották egy családi házhoz, miután egy nő kétségbeesetten dörömbölt az ajtón, és azt állította, hogy kiugrott egy mozgó autóból, miután Vancouverben elrabolták.

A nő azt mondta a rendőröknek, hogy kora hajnalban egy férfi ment oda hozzá, és vizet kért tőle. Amíg a nő kereste a palackot a járműben, addig a férfi beugrott a vezetőülésbe, és elhajtott a helyszínről, miközben egy késsel tartotta sakkban a nőt.

Az áldozat elmondta, hogy amikor az autó egy földúton lelassított, kiugrott a mozgó járműből és elrohant.

A rendőrök átkutatták a környéket, és megtalálták a lopott járművet. A sofőr elmenekült a rendőrök elől, de tíz perc elteltével utolérték, és őrizetbe vették a sofőrt. A gyanúsítottat emberrablással, lopással és szökés megkísérlésével vádolják.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még