logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Otthona közelében találták meg az elrabolt örökösnő holttestét

| Szerző: hirado.hu
Kocogás közben raboltak el egy nőt az Egyesült Államokban múlt hét pénteken. A rendőrség hétfő délután egy holtteste bukkant, nem messze az emberrablás helyszínétől. Az elhunyt áldozatot a 34 éves Eliza Fletcherként azonosították.

Megtalálták a péntek hajnalban elrabolt 34 éves óvónő, Eliza Fletcher holttestét – tájékoztat a Fox News.

A nyomozók az eltűnt nő után kutattak, amikor a tetthely közelében egy holttestre bukkantak hétfő délután. Az orvosszakértői vizsgálat kiderítette, hogy a megtalált áldozat a péntek hajnalban elrabolt Eliza Fletcher.

Fletchert péntek hajnalban rabolták el, amikor otthona közelében kocogott. Az óvónőként dolgozó kétgyermekes anya lelkes futó volt, pénteken is a megszokott útvonalán indult kocogni.

A térfigyelő kamerák felvételei alapján a nyomozók kiderítették, hogy a nőt hajnali fél öt körül egy sötét színű terepjáróba kényszerítették a Memphisi Egyetem közelében. A kamera az eset előtt 24 perccel rögzítette ugyanazt az autót, amint az emberrablás helyszíne mellett parkol.

A felvételen látszik, amint egy férfi – akit később a 38 éves Cleotha Abstonként azonosítottak – odarohant a nőhöz, és némi dulakodás után az autóba kényszerítette. A jármű még négy percet állt egy közeli parkolóban, majd elhajtott a helyszínről.

Kapcsolódó tartalom

A rendőrség elfogta a biztonsági felvételen azonosított Cleotha Abstont, akit gyilkossággal és emberrablással vádolnak.

Fletcher nagyapja, Joseph Orgill III. milliárdos volt, aki az Orgill Inc. nevű, memphisi székhelyű vas és szerszám cég vezetőjeként szerezte vagyonát. Az Orgill a Forbes szerint az ország legnagyobb független barkácsáru forgalmazója. Orgill 2018-as halála után unokája lett a cég vagyonának örökösnője.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még