logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Holtan találták az eltűnt kislányt, mostohatestvére végezhetett vele

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Holtan találtak egy eltűnt tízéves kislányt egy telken, Michigenben, az Egyesült Államokban. A rendőrség gyilkossági ügyben indított nyomozást, a bűncselekménnyel az áldozat 14 éves mostohatestvérét vádolják.

Kapcsolódó tartalom

Gyilkossággal vádolnak egy 14 éves michigani fiút, miután megtalálták tízéves mostohatestvérének a holttestét – tájékoztat a New York Post a rendőrség közleményére hivatkozva.

A rendőrség elmondta, hogy a tízéves Na’Mylah J. Turner-Moore holttestét egy üres telken találták meg az áldozat mostohaapja házának a közelében.

A kislány anyja egy gyomorműtét miatt kórházban volt, elmondása alapján a rendőrség ott értesítette arról, hogy eltűnt a lánya. „Amikor a helyszínre értem, akkor találták meg a testét” – mondta a nő.

A rendőrség a 14 éves Jameion Petersont, az áldozat mostohatestvérét vádolja a kislány meggyilkolásával, további információ nem került nyilvánosságra az ügy kapcsán, a nyomozás folyamatban van.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még