logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lelőtte lánya volt barátját, nem emeltek ellene vádat – VIDEÓ

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Egy férfi lelőtte lánya volt barátját az Egyesült Államokban, miután megpróbált betörni a házukba. A nő korábbi párja a vállával feszegette az ajtót, és többszöri felszólítás ellenére sem hagyta el a telket, ezért az apa fegyverrel oldotta meg a problémát. A behatolót a helyszínen halottnak nyilvánították, az esküdtszék ártatlannak ítélte a tüzet nyitó férfit.

Egy férfi lelőtte lánya volt barátját, aki megpróbált betörni az otthonukba az ohiói Sydneyben – írja a New York Post.

A ház biztonsági kameráján látható, amint a 22 éves James Rayl egy ideig a verandán várakozik, majd megpróbálja kinyitni az ajtót. A család a házban tartózkodott, és felszólította a férfit, hogy hagyja el az ingatlan területét. Rayl nem engedelmeskedett, megpróbálta erővel betörni az ajtót. Az apa, Mitch Duckro figyelmeztette, hogy fegyvere van, de Rayl ennek ellenére sem ment el. A felvételen látható, amint többször is nekifeszül a vállával az ajtónak, amit végül sikerül is feltörnie.

Az apa háromszor sütötte el a fegyverét, amelyet követően a behatoló megpróbált elmenekülni, ám néhány méterrel arrébb összeesett.

Kapcsolódó tartalom

A kiérkező mentőszolgálat a helyszínen halottnak nyilvánította a férfit. Az orvosszakértő később megállapította, hogy két lőtt sebet szenvedett el a vállán, és egy halálos lőtt sebet a hátán.

Az apa ellen nem emeltek vádat.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még