logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Légi bemutatón ütközött madárral az egyik repülő

| Szerző: hirado.hu
Madárral ütközött egy repülő Walesben, egy látványos légi bemutatón. A pilótafülke ablaka betört, ezért a pilóta kényszerleszállást hajtott végre a közeli reptéren.
@mcconnell_m2002 #redarrowsdisplay #redarrows #UnlimitedHPInk #GenshinTeleport #redarrowscockpit #bird #red6 #birdstrike #2022 #lucky #foryou #fyp #4u #accident #aviation #airdisplay #rhyl #aviationlovers ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Hamarabb be kellett fejezni egy légi bemutatót, miután az egyik gép ütközött egy madárral, ami súlyosan megrongálta a pilótafülkét a walesi Rhylben vasárnap. A pilótafülke teteje megrongálódott, a pilóta feje fölött pedig egy hatalmas lyuk tátongott – írta az Independent.

A brit királyi légierő műrepülő csapata rendezte a látványos légi bemutatót. A sérült gép a hawardeni reptéren hajtott végre kényszerleszállást, ahol a tűzoltóság várta a pilótát, aki nem sérült meg a balesetben.

„Néhány perccel korábban be kellett fejeznünk a mai bemutatót, miután az egyik repülőgépünk madárcsapást szenvedett, ami megsértette a pilótafülke burkolatát”

– közölte a csapat szóvivője. Hozzátette, hogy a hasonló incidensek gyakoriak a repülésben, a pilóták ki vannak képezve a hasonló ütközésekre, amit jól mutat a balesetet szenvedett pilóta viselkedése is, aki az ütközés után is higgadt maradt, és épségben tette le a gépet.

Kiemelt kép: TikTok.com

Ajánljuk még