logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Rémisztő dologra bukkant a bokorban az erdőben játszó kisfiú

| Szerző: hirado.hu
Rémisztő jelenetnek volt tanúja egy kisfiú az Egyesült Államokban, amikor a kertben buborékokat kergetett. A ház mögötti erdőben az egyik bokor alól lábak lógtak ki. A kisfiú szólt az anyjának, aki értesítette a hatóságokat. Kiderült, hogy a bokorban fekvő személy egy idős asszony, akit már öt napja kerestek.

Egy georgiai kisfiú az erdőben talált rá egy idős asszonyra múlt hét pénteken, akit már napok óta eltűntként tartottak nyilván – írja a New York Post.

Ethan Moore a hátsó kertben játszott anyjával, amikor a telek mögötti erdős területen meglátott egy lábat az egyik bokor alatt. Az anya megkérdezte a fiút, hogy mit vett észre, mire ő mondta, hogy lábakat lát. Az anya lehajolt, hogy megnézze, miről beszél a fia, ekkor ő is meglátta a bokor alól kilógó lábakat, amik egy idős asszonyhoz tartoztak.

„Nem tudtam, hogy mire készüljek, harcolni vagy menekülni kell-e, hiszen a kisfiammal voltam kint” – mondta az anya.

Kapcsolódó tartalom

A nő értesítette a segélyhívót, akik megvizsgálták a földön fekvő asszonyt, aki életben volt, de zavarodottan viselkedett. A hatóságok a 82 éves Nina Lipscombként azonosították az idős nőt, aki augusztus 8-án tűnt el. Az asszony családja elmondta, hogy Lipscomb korai stádiumú Alzheimer-kórban szenved.

Kórházba szállították, ahonnan a kivizsgálás után hazaengedték. Az asszony hálája jeléül meglátogatta megmentőjét, akinek buborékfújót adott ajándékba.

Kapcsolódó tartalom

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még