logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egyre több a holttest, az apadó tó felfedheti a maffia sötét titkait

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Holttestre bukkantak a nevadai Mead-tóban hétfő este. Május óta ez az ötödik alkalom, hogy emberi maradványokat hoznak felszínre az egyesült államokbeli víztározóból, aminek a vízszintje az elmúlt harminc évben csaknem 50 méterrel csökkent. A rendőrség szerint ha folytatódik a tó apadása, akkor idővel még több holttest kerülhet elő.

Kapcsolódó tartalom

Ismét emberi maradványokat találtak a Mead-tóban hétfő este. Május óta ez az ötödik alkalom, hogy csontvázmaradványokat találnak az apadó víztározóban – írja a New York Post.

A rendőrségre este 8 körül érkezett a bejelentés, mely szerint emberi maradványokat találtak a tó Swim Beach nevű területén.

A kiérkező hatóságok lezárták az érintett szakaszt. A holtest kiemelésében a Las Vegas-i rendőrség búvárcsapata is segédkezett. A nyomozócsoport felvette a kapcsolatot a Clark megyei halottkémmel, aki megvizsgálja a felszínre hozott maradványokat.

Május óta ez már az ötödik alkalom, hogy holttestet találnak a víztározóban, ebből háromszor Swim Beach környékén bukkantak rá a maradványokra.

A hatóságok szerint a halottkémhivatal dolgozik azon, hogy kiderítsék, a két korábbi Swim Beachen talált részleges maradvány ugyanattól a személytől származik-e. Arról egyelőre nem adtak ki információt, hogy a környéken talált harmadik lelet összefüggésbe hozható-e a két vizsgált maradvánnyal.

Kapcsolódó tartalom

A Swim Beachen talált három maradvány mellett két másik holttestre is bukkantak a Mead-tó területén. A május 1-jén megtalált holttest a Clark megyei halottkém, Melanie Rouse szerint a gyilkosság áldozata lett, és valamikor a ’70-es évek közepén és a ’80-as évek elején halt meg.

Alig egy héttel később a tó Calville-öblében is találtak egy holttestet. A halottkém megállapította, hogy a maradványok egy 23 és 38 év közötti férfihoz tartoznak, de a halál okát és módját még nem tudta megállapítani.

Az első maradványok megtalálása óta több olyan nyilatkozat is napvilágot látott, amely szerint további holttestek felbukkanása várható az apadó tóból, összefüggésben azzal, hogy a Las Vegas-i maffia a hetvenes-nyolcvanas években számos, útjában álló embert tüntetett el.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még