logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Magyarul szólt be Soros Györgynek az amerikai műsorvezető – Videó!

| Szerző: hirado.hu
„Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat!” – mondta Steve Hilton a Fox News műsorvezetője magyarul a csatorna Next Revolution című műsorában, üzenve ezzel a liberális ügyészeket támogató Soros Györgynek.

Soros György neve az amerikai közéletben sem cseng ismeretlenül, a milliárdos spekuláns mostanság azzal kerül be leginkább a hírekbe, hogy országszerte komoly összegekkel támogatja a liberális nézeteket valló és az elkövetők minél gyorsabb szabadon bocsátását a zászlajukra tűző ügyészek megválasztását. (Az Egyesült Államokban választáson dől el, hogy kiből lehet az adott város vagy megye ún. kerületi ügyésze (district attorney)a szerk.).

A Fox News Next Revolution című műsorában a magyar származású Steve Hilton azután foglalkozott a témával, hogy a közelmúltban Soros György egy a Wall Street Journalban megjelent cikkben írt arról, hogy miért támogatja az általa egyszerűen csak „reformernek” nevezett ügyészeket.

Az hozzátartozik a történethez, hogy Sorosnak azért kellhetett véleménycikkben kiállni az igazáért, mert az utóbbi időszakban több olyan városban is komolyan megnőtt a bűncselekmények száma, ahol az általa pénzelt ügyészeket választották meg a szavazók.

Kapcsolódó tartalom

Steve Hilton szerint „bár az egyik támogatottja – Chesa Boudin – már ki lett ebrudalva, miután még a túlnyomóan liberális San Francisco szavazói is visszahívták az állásából, egy másikra – George Gascón – pedig hasonló sors vár Los Angelesben, Soros továbbra is azt állítja, hogy ez a biztonságot és igazságosságot egyaránt célzó program a józan észen és a bizonyítékokon alapul. Azt állítja, hogy népszerű és hatékony. Mennyire arrogáns és a valóságtól elrugaszkodott fanatikusnak kell lenni, hogy valaki ilyet mondjon? Micsoda sértés ez a beavatkozása miatt áldozattá váló emberek és a családjuk felé.”

„Ahelyett, hogy cikkeket írogatnál a milliárdos erődöd biztonságából, figyelj oda arra, amit egyik magyarként mondok egy másik magyarnak.” Innentől a műsorvezető magyarul folytatja: „Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat!”

Ezt a részt videón is megnézhetik. A Sorosnak szóló üzenet 1:03-tól kezdődik

Aki pedig az ezt követő, Soros Györggyel és az általa támogatott ügyészekkel kapcsolatos beszélgetésre kíváncsi, ebben a videóban 25:07-től tekintheti meg.

A brit-amerikai állampolgár Steve Hilton már az Egyesült Királyságban született miután szülei 1956-ban kivándoroltak. Édesapja eredeti neve Hircsák István, amit vélhetően a kiejtési nehézségek miatt változtatott Angliában Hiltonra. A Fox News műsorvezetője korábban David Cameron brit miniszterelnök politikai főtanácsadója volt.

Ajánljuk még