logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fényes nappal vertek félholtra egy nagymamát

| Szerző: hirado.hu
Már a harmadik gyanúsítottat is letartóztattak egy állítólagos „fehérellenes” bűncselekmény ügyében, ahol egy 57 éves nagymamát vertek félholtra egy queensi buszon.

A két tizenéves lány letartóztatása után, a queensi Jahnaiya Williamst hétfő reggel vették őrizetbe – közölte a New York-i rendőrség. A 19 éves lányt súlyos testi sértéssel és zaklatással is vádolják, melyek közül mind a kettő gyűlölet-büncselekménynek minősül – közölték a hatóságok.

A három támadó egy eddig ismeretlen tárggyal ütlegelni kezdte Jill LeCroix-t, miközben fehérellenes kijelentéseket üvöltöttek az idős nőnek címezve. Az áldozat súlyos fejsérülést szenvedett, fejét három öltéssel kellett összevarrni.

A másik két, 15 és 16 éves gyanúsítottat életkoruk miatt nem nevezték meg. De a buszon történt incidenssel kapcsolatban a rendőrség közlése szerint ők is gyűlölet-bűncselekménynek minősülő súlyos testi sértés és zaklatás vádjával néznek szembe.

LeCroix a The Postnak napokkal a támadás után elmondta, hogy három gyanúsított azzal vádolta meg, hogy Donald Trump volt elnök támogatója. Az egyik támadó azt kiabálta neki, hogy „tiszta szívből gyűlöli a fehéreket”.

A címlapfotó illusztráció.

 

Ajánljuk még