logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Diákok húzták ki a roncsok közé szorult sofőrt

| Szerző: hirado.hu
Középiskolás diákok szabadítottak ki egy nőt az autója fogságából, miután balesetet szenvedett az Egyesült Államokban. A tanulók iskolába menet szemtanúi voltak, amint két autó összeütközött egymással az iskolájuk melletti kereszteződésben. Az egyik sofőr beszorult az autóba, ezért a tinédzserek addig feszegették az ajtót, amíg ki nem tudták szabadítani a sérültet.

Autóbalesetet szenvedett egy 50 év körüli nő a georgiai Rómában péntek reggel. A balesetnek hat középiskolás diák is a szemtanúja volt, akik tétovázás nélkül a roncsok közé szorult nő segítségére siettek – írja a New York Post.

„Szó szerint a nyers erejükkel feszegették az ajtót, hogy kiszabadítsák a sofőrt” – emlékezett vissza az esetre Luis Goya matematikatanár, aki szintén látta az iskola közelében történt balesetet. Amíg a tanár tárcsázta a segélyhívót, a tanulók habozás nélkül el kezdték feszegetni és rángatni a beszorult ajtót, hogy kiszabadítsák a pánikba esett sofőrt. Miután sikerült kinyitniuk, óvatosan kisegítették az asszonyt az autóból, és próbáltak megnyugtatni a mentők kiérkezéséig.

A nőt zúzódásokkal szállították kórházba, várhatóan felépül.

Kapcsolódó tartalom

Címlapfotó: Facebook.com

Ajánljuk még