logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Padlógázzal hajtott át a babakocsiból kirepülő gyereken a menekülő sofőr

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Egy térfigyelő kamera rögzítette azt a szörnyű esetet, amikor egy sofőr elgázol egy nőt és a gyermekét New York városában.

A New York Post által közzétett videón látható, ahogy a fekete terepjáró sofőrje két rendőrrel beszélget az út szélén, nem sokkal 17 óra után. Ezt követően az egyik rendőr int a másik úton parkoló társának, majd a terepjáró sofőrje egyik pillanatról a másikra elhajt a helyszínről.

A sofőr gondolkodás és minden körültekintés nélkül lépett a gázpedálra, nem sokkal később pedig megtörtént a baleset.

Az autó nekicsapódott egy 28 éves nőnek, aki éppen gyermekét tolta át az úttesten egy babakocsiban. A gyermek kirepült a kocsiból, és több métert zuhant, az anya pedig egy parkoló autónak csapódott. A gondatlan sofőr egy 35 év körüli férfit is elütött, aki éppen egy teherautóból pakolt ki.

A járművet vezető férfi minden segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Kapcsolódó tartalom

A 28 éves nő térdsérülést szenvedett, gyermekének pedig szerencsére csak a csuklója sérült meg. A 35 éves férfi könnyebb sérüléseket szenvedett a lábán – közölték a rendőrök. Mindhármukat egy közeli kórházba szállították.

A hatóságok tájékoztatása szerint a sofőrt először gyanús rendszámtáblája miatt állították meg a rendőrök. Az autót azóta a város másik részén megtalálták, a sofőrt továbbra is keresik.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még