logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Senki sem vette észre a halott nőt a repülőgépen

| Szerző: hirado.hu
Álmában vesztette életét az a kétgyermekes anyuka, aki repülővel utazott az Egyesült Királyságba, hogy meglátogassa szüleit. A járaton vele utazott két gyermeke és férje is.

Helen Rhodes és családja augusztus 5-én repült Hongkongból az Egyesült Királyságba, amikor hirtelen meghalt a repülőn. A nőt néhány órával a földetérés után találták meg.

„Hihetetlen! Hogy nem vették észre, hogy meghalt? Egyszerűen nem értem” – hitetlenkedett a család egyik barátja. Rhodes holttestét Frankfurtban hagyták, míg a családjának nélküle kellett megtennie az út hátralévő részét.

A brit külügyminisztérium a Guardiannek azt mondta: „Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a Frankfurtba tartó járaton meghalt brit nő családjával és a helyi hatóságokkal”

Rhodes 15 évig élt Hongkongban, de ő és családja azt tervezte, hogy visszaköltözik az Egyesült Királyságba, hogy új fejezetet nyissanak életükben – számolt be róla a New York Post.

Kapcsolódó tartalom

„Helen izgatott volt a költözés miatt, de alig várta, hogy újra láthassa a családját, mivel a világjárvány kezdete óta teljesen el volt vágva idősödő szüleitől” – mondta a család barátja. „Sajnos soha többé nem láthatta őket”

Az adománygyűjtő oldal hétfőig több mint 21 000 dollárt gyűjtött össze. Ebből állják majd a temetési költségeket és a félig árván maradt gyerekek taníttatását is.

Ajánljuk még