logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Facebookon posztolt gyerekei megkéseléséről az anya

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A közösségi oldalán közzétett videóban jelentette be egy floridai nő, hogy megkéselte a gyerekeit. A rendőrség szerint a szörnyű tetthez a közte és a férje közt zajló gyermekelhelyezési per vezetett.

 

Vasárnap délelőtt 11 óra körül jelent meg a New Orleansban élő 31 éves Janee Pedescleaux Facebook-oldalán egy videó, amelyen a nő vérrel borítva a következő mondatokat ordította a kamerába zaklatottan:

„A gyerekeim halottak. Végeztem. Végeztem az élettel!”

A felvételen ezt követően a gyerekek apját, Jermaine Robertset nevezte meg felelősként. A férfi, aki szinte élő adásban követte végig a hátborzongató eseményeket, azonnal autóba ült és padlógázzal a nő házához hajtott – írta a Daily Mail.

Ott térfigyelő kamera rögzítette, amint befutott a házba, majd kislányával a karjában és a kisfiával kirohant, kocsiba tette a sebesült gyerekeket és a kórház felé vette az irányt.

A négyéves kislány életét nem sikerült megmenteni, kétéves öccse túlélte, de életveszélyes sérüléseket szenvedett. Janee Pedescleaux-t gyilkosság és gyilkossági kísérlet vádjával tartóztatták le a rendőrök, akik szerint a brutális cselekedethez a férfi és a nő között zajló gyermekelhelyezési per vezetett.

Roberts szerint a nő nem volt képes megfelelő, egészséges környezetet biztosítani gyerekeknek. A per meghallgatása augusztusban lett volna esedékes.

A címlapfotó illusztráció.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánljuk még