logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mutatjuk, hogyan száguldozott súlyos balesete előtt egy lakóövezet közepén a hollywoodi sztár

| Szerző: hirado.hu
Továbbra sem érkeztek biztató hírek a súlyos autóbalesetet szenvedett hollywoodi sztár, Anne Heche állapotával kapcsolatban. A színésznő életveszélyes állapotban van, és a most napvilágot látott felvételeken pedig az is jól látszik, milyen sebességgel száguldott végig egy lakóövezet kellős közepén, mielőtt egy házba csapódott.

Mint ismert, Anne Heche amerikai színésznőt súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba azok után, hogy óriási sebességgel csapódott bele egy házba, melynek következtében autója szinte azonnal lángra is kapott.

Családja azt nyilatkozta, a sztár súlyos tüdősérüléseket szenvedett, géppel lélegeztetik, a baleset óta pedig nem tért magához, jelenleg is kómában van.

Kapcsolódó tartalom

A színésznő a szemtanúk szerint először egy kertes házas övezetben csapódott egy garázsnak, de mielőtt még a járókelők segíthettek volna neki, hátramenetbe kapcsolt, és elhajtott a helyszínről. Nem sokkal később padlógázzal száguldott át egy stoptáblánál, majd több bokron is áthajtva hajtott bele egy ház nappalijába, ahol szerencsére senki sem sérült meg.

A száguldozásról több videó is napvilágot látott. A felvételeken jól látható, ahogy Anne Heche a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel hajt végig egy lakóövezet kellős közepén.

Ezen a videón látszik, ahogy a háttérben feltűnik a sztár autója, majd a következő pillanatban már tovább is száguld:

A másik felvételen még jobban érzékelhető, milyen gyorsan is hajtott a színésznő:

A New York Post szerint Anne Heche hosszú ideje mentális betegségével és alkoholproblémákkal küszködik.

Ajánljuk még