logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Vodkával kínozta kisbabáját, vesztére ki is posztolta

| Szerző: hirado.hu
Gyermekbántalmazás miatt letartóztattak egy brit házaspárt, miután felbukkant egy videó az interneten, amelyen az látható, hogy vodkát adnak egy kisbabának.

Intézkedéseket tettek az érintettek védelme érdekében, egy férfit és egy nőt még aznap letartóztattak gyermekkínzás gyanújával” – közölték a rendőrök. Az eset júniusban történt a Kent megyei Doverben, Nagy-Britanniában – ismertette honlapján a New York Post.

A Facebookon vírusként terjedő videóban látható, amint egy nő, aki feltehetően a gyermek édesanyja, folyadékot tölt egy kupakba egy vodkás üvegnek tűnő palackból, miközben ott ül egy baba és mindezt nézi. Ezután megdöbbentő módon odaadja a babának, hátra billenti a csöppség fejét, hogy lemenjen a vodka, mint a köhögés elleni szirup.

Mindeközben egy félmeztelen férfi, aki feltehetően a kisfiú édesapja, a közelben áll, és láthatóan nem vesz tudomást a gyermeke leitatásáról. A „mutatvány” mások számára sem maradt észrevétlen. A rendőrség megerősítette, hogy egy bejelentést követően mentek ki az ingatlanhoz.

Kapcsolódó tartalom

A szülőket azóta óvadék ellenében kiengedték, és a gyerek ismét a velük van. A Kent megyei tanács szóvivője azt állítja, hogy a gyermekvédelmi szolgálatokat értesítették a helyzetről.

Egy hasonló esetben 2010-ben egy indonéz kisgyerek esete járta be az internetet, amikor előkerült egy videó, amelyen napi 40 szál cigarettát szívott el. Szerencsére a dohányfüstölésről három évvel később leszokott, de aztán elkezdett gyorsételeket fogyasztani, amelynek következtében 5 éves korára 56 kilóra gyarapodott a testsúlya.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még