logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Vidámparki rémálom: függőleges pozícióban állt meg a hullámvasút

| Szerző: hirado.hu
Kalandvágyó vidámparki látogatók majdnem 50 méter magasan rekedtek Madridban, amikor az egyik hullámvasút elromlott egy olyan napon, amelyen 37 fokos hőség uralkodott a városban.

A madridi Parque de Atraccionesben található hullámvasút szerdán hibásodott meg, amely miatt legalább tíz vidámparki látogató rekedt a magasban. Ahelyett, hogy az óránként több mint 100 kilométeres sebességet élvezhettek volna a kanyarokkal és zuhanásokkal tarkított sínpályán, a csoport tagjai a műszaki hiba miatt egy helyben vesztegeltek – olvasható a Mirror honlapján.

Az utasok függőlegesen felfelé néztek kevéssel este 9 óra után, nem sokkal azelőtt, hogy a parknak be kellett volna zárnia. Miközben a park többi része bezárt körülöttük, és leszállt az éj, körülbelül egy órán át lógtak ott, mire sikerült biztonságosan lehozni őket.

Szerencsére nem jelentettek sérüléseket, és a park másnap a szokásos módon nyitott ki.

Kapcsolódó tartalom

A Parque de Atracciones közölte, hogy a pályákat naponta ellenőrzik, és rendelkeznek a szükséges biztonsági protokollokkal. A meghibásopdott Abismo hullámvasút a park egyik legexkluzívabb vasútja, amelyet a maga nemében az egyik leglátványosabbnak tartanak világszerte.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még