logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kihűlt sült krumpli miatt kellett meghalnia a gyorsétteremi dolgozónak

| Szerző: hirado.hu
Meghalt a brooklyni McDonald's dolgozója, akit nyakon lőttek egy hideg sült krumpli miatt kirobbant vitában – jelentette be pénteken a rendőrség.

A 23 éves fiatalember, Matthew Webb belehalt sérüléseibe, miután hétfőn lelőtték a Bedford-Stuyvesant-i gyorsétterem előtt, ahol dolgozott.

A támadást gyilkosságnak minősítették, hangsúlyozva, hogy a nyomozás még folyamatban van – közölte honlapján a New York Post.

A 20 éves Michael Morgan ellen már vádat emeltek gyilkossági kísérlet és töltött lőfegyver birtoklásának bűntette miatt, amiért dühében meglőtte Webbet, amikor az édesanyját hideg sült krumplival szolgálta ki.

Várhatóan emberölés vádjával kell szembenéznie, közölték az ügyészek a bírósági meghallgatáson csütörtökön, még azelőtt, hogy Webb halálát megerősítették volna.

Kapcsolódó tartalom

Webb hétfő este az étteremben dolgozott, amikor Morgan anyukája, Lisa Fulmore panaszkodott a dolgozóknak, hogy a sült krumpli hideg, és kérte, hogy beszélhessen az üzletvezetővel. Amikor a dolgozók nevetni kezdtek rajta, Fulmore éppen telefonon beszélt Morgannel, aki bejött az étterembe, és verekedésbe keveredett Webbel, aki az étterem előtti járdára zuhant.

Morgan arcon ütötte Webbet, majd amikor felállt, elővett egy pisztolyt, és nyakon lőtte – állítják az ügyészek. A gyanúsított barátnőjét, Camellia Dunlapot is megvádolták fegyvertartással, mert állítólag ő adta át Morgannek a fegyvert. A nőt később vád alá helyezték, és 50 ezer dolláros óvadék ellenében tartották fogva, miután az ügyészek szerint elismerte, hogy birtokolta a fegyvert.

Morgant egy korábbi gyilkossággal is megvádolták, miután a McDonald’s-os lövöldözésről szóló kihallgatás során beismerő vallomást tett. Állítólag 2021 októberében megölte Kevin Hollomant.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még