logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ügyes húzással mentette ki szomszédjait az égő házból egy tinédzser

| Szerző: hirado.hu
Egy 17 éves fiatal trambulint húzott a lángokban álló lakóháza oldalához, hogy a bent rekedt lakók biztonságban kiugorhassanak.

Hősként ünnepelnek egy 17 éves tinédzsert, miután gyors gondolkodásával egy trambulin segítségével megmentette szomszédait, miután kedden kora reggel lángba borult a lakóházuk az amerikai  Pittsburgh egyik külvárosában– írja Today.com.

 

A 17 éves Falon O’Regan elmondta, hogy amint meglátta a lángoló épületet, trambulint húzott a többemeletes lakóháza udvarára, hogy a bent rekedt lakók biztonságban kiugorhassanak az égő házból.

Nekem és Robertnek, a földszinti szomszédomnak át kellett vinnünk a trambulint a ház oldalából a ház utolsó részéhez. Nagyon örülök hogy segítettünk, mert különben megsérültek volna, ha ezt nem tesszük meg”– mondta O’Regan.

O’Regan hozzátette, néhány szomszédja először a kutyáját mentette, és körülbelül 10 percbe telt, amíg mindenki kijött a házból.

Három embert füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba, egy másik személynek pedig ugrás közben sérült meg a lába.

A tűz kedden hajnali 1 óra előtt ütött ki, a tűzoltóság pedig azon dolgozik, hogy megállapítsák a lángok okát és az okozott kár mértékét. A lakóház teteje részben beomlott – mondta a tűzoltóparancsnok a helyi sajtónak.

Ajánljuk még