logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Cápa akadt a horgára, bosszúból arcon harapta a 13 éves pecást

| Szerző: hirado.hu
Horgászás közben támadt rá az állat Floridában.

Minden évben a családi hagyományoknak megfelelően Fischer Hricko horgászni megy Florida Keysbe a családjával – írja a The New York Post. 

A kisfiú elmondása szerint horgászás közben érezte, hogy egy nagyobb hal akadt a horgára, így próbálta azt kihúzni a vízből. Egyszer csak érezte, hogy valami hozzáér a lábához, lenézett a vízbe, és egy cápával találta magát szembe.

Kapcsolódó tartalom

Ekkor ugrott ki a vízből az állat, majd kapott bele a 13 éves Fischer Hricko arcába. A fiú a vízbe esett, közben pedig próbálta leszedni az arcáról a ragadozót. Másodpercekkel később a cápa elengedte az arcát, elúszott, Hricko pedig elmondása alapján olyan gyorsan úszott vissza a csónakhoz ahogy csak tudott.

„Anya, anya, cápa! Húzz ki innen! Szedj ki a vízből!” – ismételte fia szavait Rhiannon, Hricko anya. „Őszintén szólva ez volt életem legfélelmetesebb öt perce. Hallani azt a rettegést a gyereked hangjában, nem tudom kiverni a fejemből.”

Fischer családja visszasietett a partra, és a közeli kórházba szállították, ahol 10 öltéssel varrták össze a száját.

A fiú elmondta, annak ellenére, hogy ez egy igen félelmetes találkozás volt, és egy ideig biztosan félni fog a vízben, az óceánok iránti szeretete egy kicsit sem csökkent.

A címlapfotó illusztráció. 

Ajánljuk még