logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Térdig érő vízben menekültek az emberek az elárasztott Disneylandből

| Szerző: hirado.hu
A látogatóknak térdig érő vízben kellett menekülniük.

A Disney World látogatóinak váratlan „vízi kalandparkot” idéző élményben volt részük az elmúlt napokban, a floridai Orlandót sújtó heves zivatarok miatt. A közelmúltban hatalmas viharok söpörtek végig a városon, melyből a Walt Disney World Resort sem maradt ki. Sok vendég a TikTok-on tette közzé felvételeit, hogy mit is élt át, amikor hirtelen lecsapott a vihar – írja a The New York Post. 

@waltdisneyworldparks Epcot flooding at its finest hour #disneyrain #disneyparks #disneyweather #flooding #disneynews #wdw #foryourpage #disneyworld #disneymagic #epcot #distok ♬ original sound – DisneyWorldTom

Egy Disney-rajongó elmondta, hogy ő kifejezetten szereti azokat a tipikus floridai záporokat, melyek csak néhány percig tartanak, utána pedig ismét kisüt a nap, és bár Floridában gyakoriak a hirtelen áradások, a mostani vihar merőben más volt, mint az eddigiek.

Sok látogató menedéket keresett, ahova a zuhé elől el tudott bújni, a kevésbé szerencsések esőkabátokkal és esernyőkkel próbáltak védekezni.

@catherinepreshus0 Ahh good old Florida weather ☺️#fyp #disneyworld #disneyworld50 #disneyworldflorida #rain ♬ The Disney Logo Theme When You Wish Upon A Star (From “Disney”) – Geek Music

Ajánljuk még