logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

ÓriáShe: újra nőként aposztrofálja magát a világhírű énekes

| Szerző: Masszi-Rigó Tamás
Elérkezett az idő, hogy valaki megunja az átmenetileg magára aggatott LMBTQ-lobbi által erőltetett gendersemleges névmáshasználatot. Így volt ez a világhírű énekesnővel, Demi Lovatóval is, aki korábban bejelentette, nem bináris neműként azonosítja magát, azonban egy év is elég volt ahhoz, hogy rájöjjön, újra a születése óta használt she/her angol névmásokkal kell őt illetni.

A 29 éves énekesnő/színésznő nemrégiben a Spout Podcast című műsorban beszélt arról a döntéséről, hogy újra nőként azonosítja magát. Azt is hozzátette, ez azért van, mert az utóbbi időben egyre inkább saját maga nőies oldalát érzi erősebbnek – számolt be az Entertainment Tonight.

A hirtelen történt változásról azonban nem a műsorban számolt be először Lovato. A rajongóknak májusban a sztár Instagram-oldaláról kellett megtudniuk, újra she/her névmásokon szólítva érzi magát teljesnek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés

„Tavaly úgy éreztem, teljesen kiegyensúlyozott volt a bennem lévő férfias és nőies energia. Zavarba is jöttem, amikor a mosdó felé menet megláttam a piktogramokat, mert nem tudtam eldönteni, hogy melyik ajtón menjek be. Nem éreztem magam százszázalékosan nőnek, de férfinak sem” – avatta be a publikumot a sztárénekes.

2021 májusában Lovato nem binárisnak vallotta magát, és bejelentette, az ők/azok angol névmásokkal tud azonosulni. Instagram-oldalán még mindig a „they/them/she/her” névmássorozat szerepel, így a mai napig nem világos, idén milyen nemet választott magának a genderfluid énekesnő.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még