logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Csónakázás közben szurkálták halálra a 17 éves fiút

| Szerző: hirado.hu
Halálra szúrtak egy 17 éves fiút, miközben békésen csónakázott barátaival a wisconsini Apple folyón. A támadás következtében a négy másik fiatalt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A szerettei azonosították azt a 17 éves Isaac Schumant, akit szombaton halálra késeltek csónakázás közben. A másik négy csónakban utazó fiatalt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A KARE-TV által megszerzett nyilatkozatban Isaac családja elmondta, hogy a fiú kitűnő tanuló volt. A gimnázium után azt tervezte, hogy villamosmérnöki diplomát szerez.

„Isaac mindenhova óriási mosollyal, felhőtlen pozitív kisugárzással érkezett meg

– áll a a család által kiadott közleményben.

A People által megszerzett nyilatkozatban a Stillwater High School igazgatója, Robert Bach megerősítette a 12. osztályos diák halálát. Egy helyi televízió beszámolója szerint az 52 éves Nicolae Miu-t szombaton tartóztatták le a wisconsini Apple folyón csónakázó öt ember megkéselésével kapcsolatban – számolt be róla a People magazin.

A hétfői, első bírósági tárgyalást követően a bíró 1 millió dollárban (388 millió forint) állapította meg Miu óvadékát. A férfi ellen első fokon szándékos emberölés és négy rendbeli szándékos emberölési kísérlet miatt emeltek vádat.

A nyomozók egyelőre nem jelezték, hogy a gyanúsított és az áldozatok ismerték volna egymást.

A rendőrség nem ismertette a késelés indítékát, amelynek következtében négy másik személy – egy nő és három 20 év körüli férfi – súlyos sérüléseket szenvedett.

Az esetet követően Scott Knudson St. Croix megyei seriff elmondta: „Egyelőre nem tudjuk, hogy a gyanúsított kivel állt kapcsolatban, vagy miért támadta meg a csónakázókat” – írja a Minneapolis Star Tribune. „Hála az égnek, egy szemtanúnak sikerült lefotóznia a támadót” – tette hozzá.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még