logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Pánik a felhők között – ejtőernyő nélkül ugrott a semmibe egy férfi

| Szerző: hirado.hu
Rejtély övezi annak a férfinak a halálát, aki egy levegőben lévő repülőgépből ugrott ki, mielőtt az kényszerleszállást hajtott végre. Az utas holttestét később egy észak-karolinai családi ház hátsó kertjében találták meg.

Egy férfi meghalt, miután vagy kiugrott, vagy kiesett egy teherszállító repülőgépből, nem sokkal azelőtt, hogy az pénteken kényszerleszállást hajtott végre Észak-Karolinában. Kétségbeesett keresés indult a 27 év körüli, barna nadrágot és egy logóval ellátott pólót viselő utas után, akit azonban később holtan találtak egy közeli hátsó udvarban.

A kéthajtóműves teherszállító repülőgép a Szövetségi Légügyi Hivatal szerint délután 3 óra körül kényszerleszállást hajtott végre a Raleigh-Durham Nemzetközi Repülőtéren (RDU). Az RDU szóvivője szerint a pilóta a megközelítéskor futóműproblémákat jelentett.

A baleset kivizsgálását a Nemzeti Közlekedésbiztonsági Hivatal vezeti.

A pilóta, akit kisebb sérülésekkel szállítottak a Duke kórházba, a rendőrségnek elmondta, hogy egy utas ejtőernyő nélkül ugrott ki a gépből, mielőtt az leszállt volna az RDU-nál.

Az ABC 11 által megosztott, a leszállásról készült videón látszik, hogy a gép jobb futóműve nem nyílt ki időben.

Amíg az eltakarítási munkálatokat végzik, a repülőteret ideiglenesen lezárták.

Ajánljuk még