logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A mosógépből került elő az eltűnt 7 éves kisfiú holtteste

| Szerző: hirado.hu
Csütörtök reggel holtan találtak egy 7 éves texasi fiút – órákkal azután, hogy bejelentették eltűnését – közölte a rendőrség. A holttestét egy mosógépben találták meg az otthonában.

 

A hét éves Troy Khoeler holttestét csütörtökön reggel 7:20 körül találták meg egy felültöltős mosógépben családja otthonában, Texasban – írja a The New York Post.

Kapcsolódó tartalom

A fiú eltűnését nevelőszülei jelentették reggel 5:20 körül. Mivel semmi jel nem utalt arra, hogy a fiú elszökött volna – sem ablak sem ajtó nem volt nyitva amikor a rendőrök a helyszínre értek–, és a környéken sem találták, a rendőrök házkutatást végeztek – mondta a Harris megyei seriff hivatal hadnagya, Robert Minchew.

A bejelentést követő második órában az alaksorban lévő mosógépben rátaláltak a hétéves Troy holttestére. A hatóságok nem tudták biztosan megmondani, hogy a gépben volt e víz az elmúlt órákban, vagy hogy a fedele zárva volt e, a kisfiút azonban teljesen felöltözve találták meg.

A hatóságok egyelőre nem tudták megállapítani, hogy a fiú maga mászott be a gépbe és ennek következtében vesztette életét, vagy esetleg megölték és azután helyezték őt bele. Troy halálának pontos okát a Harris megyei orvosszakértői hivatal fogja meghatározni.

A szülőket kihallgatták, azonban egyelőre nem került sor letartóztatásra.

Ajánljuk még