logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A gondnok szörnyű gyilkosság nyomaira bukkant a temetőben

| Szerző: hirado.hu
Gyilkossággal vádolnak két tinédzsert Alabamában, miután a rendőrség egy 71 éves férfi holttestére bukkant egy kézzel ásott sírban. A tizenévesek személyazonosságát még nem hozták nyilvánosságra.

Két fiatalkorú fiút letartóztattak, és vádat emeltek ellenük egy idős alabamai férfi meggyilkolása miatt.

Május 5-én a Chilton megyei seriff hivatala (CCSO) egy Alabama Highway 145-től keletre fekvő temető melletti erdős területre ment ki, hogy egy gyanús esetet vizsgáljon – közölte a rendőrség kedden egy Facebook-bejegyzésben. A nyomozás során a hatóságok egy kézzel ásott sírban egy holttestet találtak.

Az alabamai törvényszéki orvostudományi hivatal megállapította, hogy az idős úr gyilkosság áldozata lett, majd később a 71 éves Thomas Lee Creelként azonosították.

John Shearon seriff a helyi újságnak elmondta, hogy

egy közeli temető gondozói találtak rá a frissen ásott sírra, hozzátéve, hogy ez már csak azért is gyanús, mert a temetőben több mint 100 éve nem ástak sírt.

Miután a különleges műveleti osztály nyomozói folytatták a bizonyítékok gyűjtését, kihallgatásokat folytattak, nyomozásuk két meg nem nevezett kiskorúhoz vezetett, akiket letartóztattak és első fokon gyilkossággal és betöréssel vádoltak meg.

„Ezek a letartóztatások több száz órányi csapatmunka és más bűnüldöző szervekkel való együttműködés eredményei” – olvasható a sajtóközleményben.

Creel és a tizenévesek ismerték egymást, de a nyomozók nem találtak indítékot a gyilkosságra. Az idős férfi családja elmondta, hogy Creelnek korábban többször is nemtetszését fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy tizenévesek lófrálnak a birtokán.

„Gondolom, megunták, hogy melegebb éghajlatra küldi őket, és nem hagyta, hogy azt tegyék, amit akartak, ezért a saját kezükbe vették a dolgokat. Nem ezt érdemelte” – mondta Crystal Freeman, Creel unokahúga.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még