logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A kapitány is megdöbbent, amikor a vaksötétben meghallotta a segélykiáltást

| Szerző: hirado.hu
Öt órán át küzdött a vízben egy férfi, miután elsüllyedt a kajakja az Egyesült Államokban. Egy arra járó hajó kapitánya észrevette a vízen lebegő férfit, és egy mentőöv segítségével a fedélzetre húzta.

Egy férfi horgászni indult Floridában, de a nyílt vízen elsüllyedt a csónakja. Közel öt órán át úszott és próbálta a felszínen tartani magát, amíg egy arra járó hajó kimentette – írja a New York Post.

@trawlertom1 Just out here savin lives. Cruising around 4am and hear someone yelling for help. I’m usually by myself, and take safety equipment very seriously. This man is fortunate to be alive today. #trawlertom #manoverboard #lifesling #lifebuoy #boatingsafety #floridacheck #floridaman ♬ original sound – Trawler Tom

David Wright kajakjával indult el horgászni, ám hajótörést szenvedett. Csaknem öt órán át úszott folyamatosan, mire egy arra járó hajó hajnali négy körül észrevette.

A férfi segítségért kiáltott, a hajó kapitánya pedig egy mentőövvel felhúzta a fedélzetre a kimerült horgászt. A kapitány később elmondta, hogy a férfi annyira kimerült volt az órák óta tartó úszástól, hogy olyan volt, mintha egy döglött halat húzott volna a fedélzetre.

A június 28-i eset után két férfi összebarátkozott, és egy új projektet terveznek, hogy minél több embert ismertessenek meg a vízi és hajózási biztonsági intézkedésekkel.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még