logo

Műsorújság

Rendkívüli

Szijjártó Péter hamarosan élőben jelentkezik be Brüsszelből az energetikai miniszterek tanácsáról

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Káromkodó papagájokra panaszkodnak a szomszédok, kilakoltatás várhat a családra

| Szerző: hirado.hu
Nyolc papagáj talált otthonra egy családnál Angliában, ám a szomszédok nem nézik jó szemmel a színes madarakat, akik állítólag megállás nélkül rikácsolnak. A lakók panaszt tettek a folyamatos zajongás miatt, ezért az önkormányzat vizsgálatot indított.

Kilakoltatás várhat egy családra az angliai Hemel Hempsteadben, miután a szomszédok folyamatosan panaszkodnak hangos madaraikra – írja a Sun.

A Godson család jelenleg nyolc mentett papagájt gondoz az otthonában. A színes madarak azonban bosszantják a szomszédokat a folyamatos rikácsolással, és már többször is panaszt tettek a szűnni nem akaró zaj miatt.

„Nem tudom megparancsolni nekik, hogy maradjanak csendben” – mondta az ötgyerekes családapa. Pete Godson hozzátette, hogy az egyik papagáj, Barney eltanult néhány káromkodást is, de ezeket sosem rikácsolja a kertben. „Ezek a papagájok a családunk részei, mindent megtennék, hogy megtartsam őket” – mondta a férfi.

A környékbeli gyerekek rendszeresen meglátogatják a család papagájait. A barátságos madarak gyakran a vállukra ülnek, és simogatni is lehet őket.

A helyi önkormányzat megerősítette, hogy a panasztételek után vizsgálatot indított az ügyben.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még