logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Republikánus politikus az LMBTQ-lobbiról: Komolyan gondolták, hogy eljönnek a gyermekeinkért

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Bár a világnak jelenleg akad súlyosabb problémája a Pride-hónap tiszteletére megfogalmazott provokatív üzenetek feldolgozásánál, az LMBTQ-mozgalom szószólói továbbra is megtalálják a módját a közmegbotránkoztatásnak. Az újabb botrányvideón egy drag queenként is tevékenykedő általános iskolai tanár homoszexuális bárra hajazó éjszakai klubként mutatja be LMBTQ-szimbólumokkal kidekorált osztálytermét.

 

Noha a koronavírusjárvány, az ukrajnai háború és egyre gyülemlő gazdasági hordalékának súlya alatt fellépő szorongásban az idén az Egyesült Államokban is visszafogottabb érdeklődés övezi az LMBTQ-mozgalom köztéri performanszait és nyomulását a közösségi média felületein, úgy tűnik, nemigen lankad a jelenlegi demokrata párti kormányzat támogatását is élvező progresszív társadalommérnöki kar aktivitása.

Marjorie Taylor Greene georgiai republikánus kongresszusi képviselő a Twitteren kiposztolt találata az oktatás területe felől közelíti meg a társadalmi polémiát.

„Tényleg komolyan gondolták, amikor azt énekelték, hogy »eljövünk a gyermekeitekért«”

– kommentálja a politikus az általa megosztott videót, amelyben egy drag queenként is tevékenykedő általános iskolai tanár éjszakai klubként mutatja be LMBTQ-szimbólumokkal kidekorált osztálytermét.

Bejegyzésében a republikánus képviselő feltehetően arra a tavalyi, a Pride-hónap „tiszteletére” készített videóra utalt, amelyben egy San Franciscó-i homoszexuálisokból verbuválódott kórus tagjai dalban üzenték meg a „homofób” közösségnek, hogy

ha bárki azt hiszi, hogy az LMBTQ-lobbi a gyermekekre pályázik, akkor igaza van: azon vannak, hogy „megtérítsék” őket. 

A We’ll convert your children (Átalakítjuk a gyermekeidet) című, országos felháborodást kiváltó opuszra elsőként Rod Dreher hívta fel a figyelmet a The American Conservative hasábjain. (A szerző kitér arra is, hogy a magyar kormány miért cselekedett helyesen, amikor törvényben rögzítette az LMBTQ-propaganda távol tartását a gyerekektől.) Miként arról korábban beszámoltunk, a dal kigúnyolja azokat a szülőket, akik féltik gyermekeiket a liberális média által sulykolt LMBTQ-propagandától.

A YouTube-ra tavaly július 7-én feltöltött zenés videó szövege magyar fordításban így hangzik:

„Azt hiszed, hogy bűnösek vagyunk,
Harcolsz a jogaink ellen.
Azt mondod, mi olyan életet élünk, amit nem tudsz tisztelni,
Pedig csak félsz.”

„Azt hiszed, hogy megrontjuk a gyermekeidet,
Ha nem figyelnek oda, miket csinálunk.
Vicces, de ez egyszer igazad van.”

„Megtérítjük a gyermekeiteket,
Apró lépésenként,
Csendesen és finoman,
És alig veszitek észre.”

„Eltilthatjátok őket a diszkótól
Óva inthetitek San Franciscótól
Hordjanak csak vasalt nadrágot,
Minket nem érdekel…”

„Megtérítjük a gyermekeiteket
Toleránssá és igazságossá tesszük őket
Éppen úgy, ami miatt aggódtál.”

Le fogják cserélni a baráti körüket
Nem fogod tudni ellenőrizni, hová mennek éjszaka (felvonulásra)
Ó, és undorodni fogsz (olyan durva)
Amikor elkezdik felfedezni a dolgokat az interneten
Hogy elzártad tőlük (az információt…)”

Minapi tweetjében a republikánus képviselő, Marjorie Taylor Greene felveti azt is, hogy a ciklusának félidős megmérettetéséhez közeledő Biden-kormányzat oktatásügyi minisztériumától érdemes volna megvonni a forrásokat az amerikai gyermekek védelme érdekében.

Ajánljuk még