logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hatalmas kígyó próbálta megfojtani gazdáját

| Szerző: hirado.hu
Kórházban kezelik azt a 28 éves férfit, akinek a nyaka köré tekeredett egy kígyó az Egyesült Államokban. A hatóságok eszméletlen állapotban találtak rá az áldozatra, a köré tekeredett hüllővel. A rendőrök lelőtték a kígyót.

Csaknem megfojtotta gazdáját egy több mint 4,5 méter hosszú kígyó a pennsylvaniai Fogelsville-ben szerda délután – írja az Independent.

A rendőrséget kora délután értesítették egy eszméletlen férfiról, akinek a nyaka köré tekeredett egy kígyó. A kiérkező rendőrök válságos állapotban találták a férfit, ezért amint elég távol került a kígyó feje az áldozattól, rálőttek. A hüllő nem pusztult el azonnal, de a lövés hatására elengedte a férfit és arrébb kúszott. A sérültet a helyszíni ellátás után kórházba szállították.

„Ez egy tipikusan olyan helyzet, amikor a rendőröknek nincs idejük kérdezősködni, azonnal cselekedniük kell” – mondta Peter Nickischer rendőrhadnagy.

A rendőrség az áldozat otthonának átvizsgálásakor kígyóbelet talált, de az üggyel kapcsolatban más információt nem hoztak nyilvánosságra.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még