logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

120-szal száguldott elektromos rollerével az autópályán egy 21 éves nő - Videó

| Szerző: hirado.hu
Az elektromos rollerek szabályozása a megjelenésüktől kezdve állandó közéleti témává vált. Általában a városban okoznak bosszúságot az embereknek a kétkerekűek, viszont egy reddit felhasználó ezúttal a bolgár autópályán kapott lencsevégre egy nőt, ahogy 120 km/órás sebességgel száguldott. A sokkoló videó a bolgár belügyminisztériumban is vitát váltott ki.

A bolgár belügyminisztériumban is vitát váltott ki Emily Yordanova esete, akit elmondása szerint Várna közelében videóztak le, ahogy egy barátja e-rollerével száguldott az autópályán – számolt be róla a Bulgaria Posts.

„Elvittem egy körre és ki akartam próbálni az autópályát. Elkezdtem vezetni, és felgyorsítottam a maximális 125 kilométer per órára”

– mondta a bolgár hölgy az eset kapcsán. A cselekedetével kapcsolatos negatív reakciók ellenére Emily nem gondolja, hogy bármi rosszat tett volna.

„Nem teszek semmi rosszat, nem úgy vezetek, mint egy részeg vagy drogos sofőr” – nyilatkozta.

A nő azt mondta, nem aggódik a büntetés miatt, amely 50 bolgár leva – körülbelül 10 ezer forint – lenne, viszont azt nem érti, miért kellene őt megbüntetni, amikor betartja a forgalmi szabályokat. Elmondása szerint van mód bizonyos teljesítményű rollerek motorként való regisztrációjára.

A bolgár belügyminisztériumban továbbra is vita tárgyát képezi, hogy Emily Yordanova pénzbüntetést érdemel e a rollerrel való száguldásért, viszont a Sega nevű lapnak azt nyilatkozták, hogy közigazgatási aktát nyitottak az incidens miatt.

Kapcsolódó tartalom

(A borítókép  illusztráció)

Ajánljuk még