logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Busz alá szorult egy motoros, bukósisakjának köszönheti az életét – VIDEÓ

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Bukósisakja mentette meg az életét annak a motorosnak, aki egy busszal ütközött Brazíliában. Az ütközéstől a kétkerekű sofőrje a busz alá repült, a bukósisakja pedig beszorult a jármű hátsó kerekéhez.

Motorossal ütközött egy busz Brazíliában hétfő reggel. A motort vezető férfi bukósisakjának köszönheti az életét, a busz hátsó kereke ugyanis csaknem összezúzta a fejét – számolt be róla a New York Post.

Az utcai biztonsági kamera által készített felvételen látható, hogy a motoros hirtelen fékezéssel próbálja elkerülni az ütközést, ám lerepül a járműről, és a busz alá esik. Észlelve a bajt, a busz is vészfékezett, de a motoros feje így is beszorult a hátsó kerékhez.

Az ütközés után a buszsofőr azonnal visszatolatott,  így a motoros ki tudta húzni a fejét. A vélhetően sokkot kapott férfi néhány másodpercig a földön feküdt, mielőtt a járókelők felsegítették.

A hétfői esetről a Penha News osztotta meg a sokkoló felvételt, mely hat nap alatt több mint 3,9 millió megtekintésnél jár.

Címlapfotó: Twitter.com

Ajánljuk még