logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Orbán Viktor: A Nyugat harcot folytat Közép-Európa ellen

A Nyugat harcot folytat Közép-Európa ellen, Brüsszel a Soros-féle csapatokkal kiegészülve ránk akarja kényszeríteni a bevándorlókat – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Tusnádfürdőn, a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen és Diáktáborban (Tusványoson).

A kormányfő kiemelte: Magyarország számára az első és legfontosabb kihívás továbbra is a népesedés, a demográfia és az igazság az, hogy továbbra is jóval több a temetés, mint a keresztelő. A helyzetünk javult, de fordulat nincs, márpedig amíg nem lesz fordulat, előbb-utóbb ellakják tőlünk Magyarországot, a Kárpát-medencét – jelentette ki.

Kapcsolódó tartalom

Hangsúlyozta: a migráció kettéválasztotta Európát, a Nyugat kettévált, az egyik fele egy olyan világ, ahol európai és Európán kívüli népek élnek együtt és ezek az országok többé nem nemzetek.

Közölte: „a Nyugat szellemi értelemben Közép-Európába költözött, a Nyugat itt van és Európa két fele között csata zajlik. Közép-Európa azt ajánlotta, hogy mindenki maga dönthessen arról, kivel kíván élni, de ezt visszautasították és továbbra is harcot folytatnak Közép-Európa ellen azzal a céllal, hogy olyanná tegyenek bennünket, mint amilyenek ők” – fogalmazott.

 

Ajánljuk még