logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Eladta a kisbabáját, hogy az árából fizesse ki magának az orrplasztikát

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Egy nő állítólag eladta újszülött kisfiát, a kapott pénzből pedig meg akarta műttetni az orrát. A rendőrség a nőt és az illegálisan örökbe fogadó párt is őrizetbe vette.

 

Letartóztattak egy orosz nőt, mert állítólag eladta újszülött gyerekét, hogy kifizethesse a 3600 dolláros orrplasztikáját – írja a New York Post.

A 33 éves nőt május végén vették őrizetbe emberkereskedelem gyanújával. A gyanúsított április végén szült, a kisbabát pedig néhány nappal később összesen 3200 dollárért eladta egy párnak. A nő az átadás napján némi előlegért cserébe kitöltött egy lemondónyilatkozatot, néhány héttel később pedig megkapta az összeg hiányzó részét is.

A rendőrség a nőt és az illegálisan örökbe fogadó párt is őrizetbe vette.

A pár beismerte, hogy a nő adta oda nekik a babát és a születési anyakönyvi kivonatát, de azt tagadták, hogy fizettek az újszülöttért. Azt mondták, hogy a nő néhány héttel később 3200 dollárnyi összeget kért tőlük az orrműtétje költségeire, amit ki is fizettek neki. A nő állítólag egészségügyi okok miatt akarta megműttetni az orrát, hogy könnyebben tudjon lélegezni.

A nőt magatehetetlen állapotban lévő személy sérelmére elkövetett kereskedelemmel gyanúsítják.

A három személy őrizetbe vételekor a kisbaba az örökbe fogadó párnál volt, a rendőrség arról nem közölt információkat, hogy jelenleg ki gondoskodik a most két és fél hónapos csecsemőről.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még