logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Éhen halt a vegán anya 18 hónapos kisbabája, csak nyers zöldséget és gyümölcsöt kapott enni a csecsemő

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Egy floridai nő halálra éheztette 18 hónapos kisfiát, a pici mindössze 7,7 kiló volt a halálakor.

Hamarosan kiderül, hogy milyen büntetéssel kell számolnia annak a 39 éves vegán nőnek, akit az esküdtszék elítélt többek között gyilkosság vádjával.

Sheila O’Learyt kisgyermeke, Ezra O’Leary 2019-ben halt éhen. Halála előtt egy héttel már egyáltalán nem jutott rendes ételhez. A 18 hónapos gyerek súlya alig haladta meg a 7,5 kilogrammot, a nő a kihallgatásán azt mondta, hogy szoptatta a gyermekét.

Az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy Ezra az alultápláltság szövődményeibe halt bele. A rendőrség szerint a végzetes napon a kisgyerek nehezen lélegzett. A szülők, ahelyett hogy segítséget hívtak volna Ezrához, elmentek aludni. Mire felébredtek, a kisfiú már nem élt.

A házaspárnak még két gyermeke van. Egy hároméves és egy ötéves, akiket a mentősök a tett helyszínén megvizsgáltak. A kicsik szintén súlyosan alultápláltak voltak. Bőrük sárga, egyikük fogazata pedig fekete volt.

A gyerekek szigorú vegán étrenden voltak, csak nyers zöldségeket és gyümölcsöket kaptak.

Sheilának egy 11 éves lánya is van egy korábbi kapcsolatából. Ő szerencsésebb, mert egészségi állapota lényegesen jobb, mint a többi gyereké. A rendőrség szerint ennek az az oka, hogy a lány rendszeresen meglátogatta apját egy másik államban, és ott megfelelő ellátásban részesült.

A vegán anyát egyhetes tárgyalás után ítélte el az esküdtszék a floridai Cape Coralban. A kegyetlen anya életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat, a Daily mail információi szerint az ítélethirdetés július 25-én lesz. Az ügyben Sheila férjét is bűnösnek találták.

Ajánljuk még