logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A British Airways további 10 ezer járatot töröl a nyár folyamán

| Szerző: hirado.hu
A British Airways további 10 ezer járatot szüntet meg a nyár végéig, ez pedig drasztikusan érinti a Heathrow repülőtér forgalmát, ami London egyik legfontosabb nemzetközi repülőtere. A légitársaság szóvivője szerint a törléseket követően a légitársaság rugalmasabb lesz és minimalizálni fogja a késéseket. Hozzátette: bocsánatot kérnek az utasoktól és kárpótolni fogják őket.

Zűrös lesz úgy repülni Európában, hogy a British Airways bejelentette, további 10 ezer járatot szüntet meg a nyár végéig – közölte a ZeroHedge.

A legtöbb járattörlés a Heathrow repülőtérre, London egyik legfontosabb nemzetközi repülőterét érinti. De a Gatwick és a London City repülőtéren is számítani kell járattörlésekre.

A British Airways szóvivője a The Independentnek elmondta, hogy a több ezer járat leépítése a menetrendből azt jelenti, hogy a légitársaság rugalmasabb lesz, és minimalizálja a késéseket és törléseket ezen a nyáron.

A szóvivő úgy fogalmazott az utasok felháborodása kapcsán, hogy

“kapcsolatban állunk velük, hogy bocsánatot kérjünk, és a lehető leghamarabb felajánljuk az új járatok átfoglalási lehetőségét akár nálunk, akár más légitársaságnál, vagy teljes visszatérítést adjunk.”

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még