logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Felkavaró felvételen a halálba száguldó sofőr

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Légi bemutatón vesztette életét egy férfi az Egyesült Államokban, miután kigyulladt a sugárhajtású nyerges vontatója. A sofőr a bemutató pirotechnikai részlege mellett haladt el, ami felgyújtotta és berobbantotta a járművét.

Halálos baleset történt egy michigani légi bemutatón szombaton. Két repülőgéppel versenyzett egy sugárhajtású nyerges vontató, ám egy pirotechnikai baleset miatt kigyulladt a földi jármű, a sofőr pedig életét vesztette – írja a New York Post.

 

A 40 éves Chris Darnell a Battle Creekben megrendezett légi bemutatón sugárhajtású nyerges vontatójával versenyzett két repülőgéppel. A jármű csaknem elérte a 480 kilométer/órás sebességet, ekkor Darnell kiengedte a lassítást elősegítő ejtőernyőt. Miközben lassult, elhaladt egy olyan terület mellett, ahol éppen beindították a pirotechnikai bemutatót, emiatt a nyerges vontató lángra kapott és felrobbant.

„Éppen a műsorát adta elő, és ment lefelé a kifutópályán. Ahogy elhaladt a robbanás mellett, az ő teherautója is berobbant” – közölte Suze Gusching, a légi bemutató médiakapcsolatokért felelős munkatársa.

A rendőrség vizsgálatot indított a tűzoltóság és a Szövetségi Légügyi Hivatal bevonásával.

A Missouri állambeli Darnell vállalat kamionját három olyan sugárhajtóművel szerelték fel, amelyet az amerikai haditengerészet repülőgépeiben is használnak.

Címlapfotó: Youtube.com

Ajánljuk még