logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A 29. emeletről zuhant a halálba a kíváncsi kisfiú

| Szerző: hirado.hu
Kizuhant a 29. emeletről egy kisfiú az Egyesült Államokban a hétvégén. A tragédia idején a szülők a szomszéd szobában tartózkodtak, azt hitték, hogy kisfiuk a mellettük lévő szobában játszik. A gyereket kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

Egy hároméves kisfiú kizuhant egy New York-i ház huszonkilencedik emeletéről szombat reggel – írja a New York Post.

A baleset idején a két szülő az egyik szobában beszélgetett. Az anya azt hitte, hogy a kisfiú biztonságban játszik a szomszéd szobában. Akkor látta, hogy történt valami, amikor észrevette, hogy az erkélyen található szúnyogháló nincs a helyén, és a szél mozgatja.

Amikor a szülők észrevették, hogy Jayce Garcia nincs a szobájában, átkutatták a lakást, de sehol sem találták. A nő kihajolt a megrongálódott szúnyogháló helyén, ekkor látta meg, hogy a kisgyerek a szomszédos épület előtt felállított állványzat harmadik emeletére zuhant.

A rendőrség közölte, hogy a kisfiút kritikus állapotban szállították kórházba, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

A rendőrségi feljegyzések szerint mindkét szülőnek volt már korábbi ügye a hatóságokkal, az anya ellen novemberben indítottak eljárást gyermek jólétének veszélyeztetése miatt, míg az apa több családon belüli erőszakról szóló jelentésben is szerepel.

A rendőrség úgy véli, hogy a kisfiú halálát baleset okozta. A nyomozók szerint a gyerek kisétált az erkélyre, miközben a szülők a másik szobában tartózkodtak. A fiú felmászott egy székre, hogy jobban lásson, de elvesztette az egyensúlyát és lezuhant.

Az épület többi lakója szerint gyakran elromlott a légkondicionáló, ezért sokan nyitva tartották az erkélyajtókat.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még